Download
Whatsapp
Shopee: No.1 Belanja Online

Shopee: No.1 Belanja Online

4.7 (50)

Shopping | 27.4MB

Price: $Free

Explanation

  • Shopee: No.1 Belanja Online screenshot 1
  • Shopee: No.1 Belanja Online screenshot 2
  • Shopee: No.1 Belanja Online screenshot 3
  • Shopee: No.1 Belanja Online screenshot 4
  • Shopee: No.1 Belanja Online screenshot 5
  • Shopee: No.1 Belanja Online screenshot 6

Description

Shopee is the No. 1 Online Shopping Destination in Indonesia. As the largest online shopping destination in Indonesia, Shopee offers convenient and seamless shopping experience to the users that are looking to shop various attractive offers with the cheapest price and free shipping to all over Indonesia anytime, anywhere via mobile. With strong payment and logistical support, Shopee provides all users with an easy and secure online shopping experience.
SHOP ANYTIME, ANYWHERE
● Browse and shop with ease from our comprehensive range of categories, including Health & Beauty, Electronics, Fashion, Home & Living, Baby & Toys and more with the cheapest price all over Indonesia
● Get 100% original products from official brands on Shopee Mall
● Enjoy great discounts from our daily Flash Sale
● Earn Shopee Coins with every purchase to enjoy more savings
SAFE ONLINE ENVIRONMENT
● Shop smartly – Scan through seller's ratings and reviews
● Shop safely with Shopee Guarantee – Receive your order or get your money back
● Shop conveniently with strong logistical support – Track your orders from payment to delivery via up-to-date shipping information
SEAMLESS CHECKOUT & SECURE PAYMENT METHODS
● Experience quick and convenient purchase process – Browse through our user-friendly mobile interface
● Transact safely with your preferred payment method – Pay with bank transfer or credit card
APP HIGHLIGHTS
● Free Shipping to all over Indonesia
● Cheapest Price Guarantee
● Transact safely with Shopee Guarantee
● Strong payment and logistical support
● Daily Flash Sales and attractive deals
● Shopee Coins with every purchase
● And many more to come!
-------------------
Visit our WEBSITE: www.shopee.co.id
Like us on FACEBOOK: facebook.com/ShopeeID
Follow us on TWITTER: twitter.com/ShopeeID
Follow us on INSTAGRAM: @shopee_ID

More

What's New

Thanks for using Shopee! We’ve fixed some bugs and enhanced the performance of the app.
If you’ve enjoyed shopping on Shopee, please leave us a review. Thanks!

More

Information

Update: 2018-01-17

Version: 2.19.08

Requires: Android4.1 or later

Rate

(50)

Rate it Thanks!

User Review

avatar
Disayangkan udah gak bisa top up lagi. Tolong di adakan lagi dong top up,nya.. Thx
avatar
make ur life easier, but KENAPA GAK ADA KECAMATAN ANDIR DI PILIHAN ALAMATNYA WOY? saya kesusahan nih:(
avatar
Sekarang kadang suka not responding, kadang suka lama membuka menu.
avatar
sangat buruk, sering tidak bisa buka padahal sinyal 4G
avatar
Pertama nya takut buka online shop di shopee..tp setelah di coba dengan bantuan teman. Cukup praktis juga... hanya saja kalau beberapa x checkout ternyata bisa menghabiskan kuota free ongkir nya. Jd harus betul2 yakin kalau mau klik tombol beli...thx shopee
avatar
Honestly, diantara e commerce mobile shopping yg ada aku plg suka sama ui nya shoppe, it will be good if i can chat with other people, maksudku kadang aku pengen chat juga sama yg ngasih review tp gabisa kalo semisal mereka ga jualan kan 😔 pls cmiiw
avatar
Aplikasi nya susah konek, buka yutub lancar buka shoope connecting melulu, gak nyaman
avatar
Harapan kedepan respon dan pengiriman lbh cepat dr sebelumny.. Dan byk brg" baru lagi.... Happy shopping
avatar
Semepet panik gara2 orderan saya tidak kunjung dikonvirmasi dan akhir nya di konfirmasi juga saya tarik kata2 saya sebelum nya ,tapi tolong kesalahan sebelumnya cepat di perbaiki di tuliskan akan pembelian akan
avatar
This is great but u have to fix on tracking order. Overall good! Thx.
More

User Review

Newest
    avatar
    01/09/2018
    make ur life easier, but KENAPA GAK ADA KECAMATAN ANDIR DI PILIHAN ALAMATNYA WOY? saya kesusahan nih:(
    avatar
    01/09/2018
    sangat buruk, sering tidak bisa buka padahal sinyal 4G
    avatar
    01/09/2018
    Honestly, diantara e commerce mobile shopping yg ada aku plg suka sama ui nya shoppe, it will be good if i can chat with other people, maksudku kadang aku pengen chat juga sama yg ngasih review tp gabisa kalo semisal mereka ga jualan kan 😔 pls cmiiw
    avatar
    01/09/2018
    Harapan kedepan respon dan pengiriman lbh cepat dr sebelumny.. Dan byk brg" baru lagi.... Happy shopping
    avatar
    01/09/2018
    This is great but u have to fix on tracking order. Overall good! Thx.
    avatar
    12/12/2017
    Realy hate this app. Bukan untuk anda yang menginginkan respon yang cepat dan pemrosesan pesanan yang cepat oleh seller, karena System Shopee tidak mendukung untuk itu.
    avatar
    12/12/2017
    Banyak bgt masalah belanja di shopee. Barang sampe 1 bulan lebih ngga sampe2 dikirim dr batam pake JNT. Banyak penjual yg menipu sudah direport tapi tidak ditindak tegas. Bolak balik kirim email masalah ngga kelar2. Akun tiba2 dibatasi tanpa alasan yg jelas. Bilangnya sistem deteksi pelanggaran. Tapi ngga bisa dibuktikan. BAD
    avatar
    12/12/2017
    Beli semua mua.. Mua.. Mua di shopee..cuman ongkir nya lagi yg blom mantap.. Gratis ongkir juga jgan la terlalu d batasi.. Mau org beli setiap hari, tapi ongkir gratis di batasi 1 minggu cuman dapat 1 kali aja.. Gimana sich?? 1 minggu mnimal d kasi la 4kali checkout gratis ongkir..

More

    Top Searches

    More
    Image Press to Search Nearby

    Sorry, only UC browser support direct sharing. You can download the sticker first then share it, or try UC browser
    Close

    How to use stickers after download?

    Please vote for at least 3 stickers you like before see the Top rank.

    OK

    If your Browser Status is changed, Your Choice may be lost. Then you should Reset. Thank you!
    DOWNLOAD IS NOT SUPPORTED IN WEB STORE!
    Use the latest version of 9Apps to download APK&OBB file of games in one click!